DivineLashes“. Dé specialist op het gebied van wimperextensions in Delft, Den Hoorn, RijswijkDen Haag, Voorburg en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor alle wimperextensions behandelingen, zoals One by One, 2D tot 6D en Elleebana One Shot Lash Lifting. Boek uw afspraak comfortabel en snel via onze website!

Update over corona-virus!

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Eén van de aangescherpte en nieuwe maatregelen is, dat kappers, schoonheidsspecialisten, beautysalons en andere in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt tot 6 april dat zij helaas hun vak niet meer mogen uitoefenen.

DivineLashes respecteert dat besluit, waardoor onze salon per onmiddellijke ingang is gesloten. Reserveringen door klanten na 6 april zijn geboekt, blijven vooralsnog in onze agenda staan. Cursussen worden in onderling overleg verplaatst. Wij houden vanzelfsprekend, de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten!

Ondanks de corona-crisis, ontvangen wij momenteel veel berichten met het verzoek om de oude set wimpers te verwijderen en het plaatsen van een nieuwe set. Hoogstwaarschijnlijk omdat jullie huidige wimperstylist ook is gestopt. Om de andere wimperstylisten te steunen in deze moeilijke periode, nemen wij op dit moment géén nieuwe klanten meer aan. Wij hopen op begrip hiervoor en vragen u om ook de (kleine) zelfstandigen te blijven steunen in deze moeilijke periode!

Blijf gezond en hartelijke groet, Jeannette de Groot

DivineLashes

error: Content is protected !!